Eperjoghurtos pite recept
Ők is elkészítették

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit elkeverjük és összegyúrjuk. 30 percig a hűtőben pihentetjük. A tészta felét kinyújtjuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. (20*30 cm.)
A tészta másik felét visszatesszük a hűtőbe.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük és összekeverjük a liszttel, a cukrokkal, a joghurttal és a tejföllel.
A tölteléket a tésztára öntjük, és a maradék tésztát lereszeljük és eloszlatjuk a tölteléken.
Előmelegített sütőben 180 fokon 40-45 perc alatt megsütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »