Lekváros bukta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 1 cs szárított élesztő
- 2 dl langyos tej
- 1 púpos evőkanál eritrit
- 10 dkg vaj
- csipet só
- töltelékhez 1 doboz sütésálló lekvár
Elkészítése:
A vajat a liszttel összemorzsoljuk,majd a többi hozzávalóval közepes keménységű tésztát gyúrunk.
30 percet pihentetjük, majd kb fél cm vastagságú téglalap alakúra nyújtjuk.
14 darabra vágjuk, lekvárral megtöltve egyenként a tésztákat feltekerjük és 175 fokon szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »