Hóbatyu recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 2 dl tejföl
- 40 dkg liszt
- pici só
- 1 sütőpor
- tölteléknek dió, mák, lekvár
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk, fél órát pihentetjük. Fél cm vastagságúra nyújtjuk, köröket szaggatunk a tésztából és tölteléket halmozunk a körök közepére. Félbehajtjuk és villával összenyomkodjuk a szélét. Tojás sárgájával megkenjük és tepsiben aranybarnára sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.