Mogyorókrémes bukta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
Először a tésztát készitjük el. Az összetevőket egy tálba mérjük – ügyelve, hogy az élesztő ne érintkezzen a sóval, majd simára dagasztjuk a tésztát. A kész tésztát kétszeresére kelesztjük kb. 20 perc alatt.A megkelt tésztát lisztes asztalon ujjnyi vastagra nyújtjuk és 24 db szabályos négyzetre vágjuk.Mindegyik négyzet közepére 1 kanál nutellát teszünk.Feltekerjük a szélét picit lenyomkodjuk.A buktákat sütőpapírral kibélelt tepsibe sorakoztatjuk szorosan egymás mellé.A felvert tojással megkentük és pár percet még pihentetjük.Előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.