Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Minifánk recept

Minifánk
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    28 darabhoz:

    • 3 ek porcukor
    • 4 ek schar B mix liszt (aki nem gluténérzékeny: 4 ek finomliszt)
    • 3 ek glutenix-alfa mix liszt (aki nem gluténérzékeny: 3 ek rétesliszt)
    • 1 cs sütőpor
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 6 ek olaj
    • 1 dl laktózmentes tej

    Elkészítése:

    A tojást a cukorral, a vaníliás cukorral habosra keverem, majd hozzáadom az olajat. Egy külön edénybe összekavarom a liszteket a sütőporral, majd a tojásos cukros masszához adom és alaposan összedolgozom, végül hozzáadom a tejet.

    Ha az alapanyagokat összekevertem 15-20 percet állni hagyom, majd elektromos fánk sütőben, adagonként 7-8 perc alatt készre sütöm! Ha nincs ilyen sütőd, főzőlapon, olajban is kisütheted.

    Tetszőlegesen és ételallergia függvényében díszítem!

    Jó nassolást Mindenkinek! :)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá