Mini croissant recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 0,5 liter tej
- 1 evőkanál só
- 1 evőkanál cukor
- 2 dl étolaj
- 5 dkg élesztő
- A töltéshez vaj, vagy háromszög sajt
- Tetejére: 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, 10 dkg sajt
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd 5 cipóra vágjuk. A cipókat kinyújtjuk kör alakban és 16 cikket vágunk belőle (mint a pizzánál). A cikkek szélesebb végébe teszünk egy késhegynyi margarint, vagy sajtot, majd behajtjuk a szélét és feltekerjük. Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd a tepsibe hagyjuk kelni. Amikor megkeltek megkenjük őket tojással és reszelt sajtot teszünk a tetejükre. 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »