Piroski recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A lisztből, tojássárgájából és a felfuttatott élesztőből lágy kelt tésztát gyúrunk. Hagyjuk kicsit megkelni, majd nyújtsuk ki, és vágjunk belőle négyzeteket.
A töltelékhez a darálthúst, az apróra vágott főtt tojással és apróra vágott hagymával megpirítjuk, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Egy-két órát hagyjuk a hűtőben összeérni.
Majd a kivágott négyzetekbe töltjük a tölteléket, kis batyukat hajtogatunk belőle és hagyjuk még tovább kelni. Körülbelül fél óra múlva zsírban kisütjük, mint a fánkokat! Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »