Kakaós csiga recept

Elkészítése:
A tejben felfuttatjuk az élesztőt pici cukorral. A többi hozzávalóval bedagasztjuk a tésztát és a duplájára kelesztjük.
A töltelékhez kikeverjük ki a hozzávalókat. A tésztát 3-4 db-ra vágjuk, attól függ, hogy mekkora csigákat szeretnénk készíteni, majd egyesével nyújtsuk ki őket és kenjük meg a töltelékkel.
Feltekerjük mint a bejglit, szeletekre vágjuk és egymás mellé fektetjük őket. Tojással lekenjük és 180 fokos sütőben kb 30 percig sütjük.
Tipp:
A tepsit sütőpapírral béleljük ki!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »