Hamis mákos guba recept

Hozzávalók:
- 6 kifli
- 15 dkg porcukor
- 20 dkg darált mák
- 1 l tej
- 2 cs vanílás pudingpor
Elkészítése:
A kifliket felkarikázzuk, majd egy jénaiba vagy tepsibe tesszük. A darált mákot a porcukorral összekeverjük és 2 dl tejet öntünk hozzá. Ezzel a keverékkel meglocsoljuk a kifliket.
A maradék tejben megfőzzük a vaníliás pudingot, majd ráöntjük a tálban lévő kiflire.
A gubát kihűtjük és hidegen tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »