Hamis mákos guba recept

Hozzávalók:
- 6 kifli
- 15 dkg porcukor
- 20 dkg darált mák
- 1 l tej
- 2 cs vanílás pudingpor
Elkészítése:
A kifliket felkarikázzuk, majd egy jénaiba vagy tepsibe tesszük. A darált mákot a porcukorral összekeverjük és 2 dl tejet öntünk hozzá. Ezzel a keverékkel meglocsoljuk a kifliket.
A maradék tejben megfőzzük a vaníliás pudingot, majd ráöntjük a tálban lévő kiflire.
A gubát kihűtjük és hidegen tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »