Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkés felfújt recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg sült csirkehús, 3 dl tej
    • 7 dkg vaj, 8 dkg finomliszt
    • 10 dkg zöldborsó, 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg reszelt sajt

    Elkészítése:

    A vajból és a lisztből készítsünk fehér rántást, öntsük rá a tejet és állandó kevergetés mellet addig főzzük, amíg besűrűsödik. Sóval fűszerezzük. Keverjünk hozzá egy szál felaprított petrezselymet, a zöldborsót és az apró darabokra vágott csirkehúst. Válasszuk szét a tojásokat, és a sárgáját keverjük a masszába, majd a tojások keményre vert habját is. A masszát vajjal kikent, liszttel megszórt tepsibe simítjuk . A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, majd előmelegített sütőben kb 40 perc alatt megsütjük.

    Megjegyzés: Kicsit olcsóbban kijön, ha van konyhakert, amiben megteremnek a zöldségek. Igazán könnyen elkészíthető étel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá