Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ripsz-Ropsz fánk recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 15 dkg liszt
    • csipet só
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kis pohár natúr joghurt
    • bő olaj a sütéshez
    • lekvár a tálaláshoz

    Elkészítése:

    A fánk masszából olajos kézzel kis ping-pong labdányi gombócokat formálunk és forró olajban oldalanként 1,5 perc alatt arany barnára sütjük. Vigyázzunk nehogy hirtelen süljenek meg, mert a közepük nem sül át. Az sem jó ha az olaj hideg mert akkor megszívják magukat olajjal! Tálaláskor megszórjuk porcukorral és lekvárt rakunk mellé! Jó étvágyat hozzá :)

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá