Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Néger fánk recept

Néger fánk
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • Fél liter tej
    • A tejnél egy picit kevesebb liszt
    • 1/2 sütőpor a lisztben elkeverve.
    • 4 egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • olaj a sütéshez
    • kakaós porcukor
    • mellé: habtejszín

    Elkészítése:
    A tejet a sütőporos liszttel összefőzzük, hogy elváljon az edénytől, majd kevergetve kihűtjük.
    Ebbe egyenként 4 db egész tojást elkeverünk./ gépi habverő dagasztójával/
    Ezután evőkanállal forró olajba szaggatjuk. Ne túl sokat, hogy könnyen át tudjanak fordulni. Aranybarnára sütjük, majd papírra szedjük, hogy kissé leszívja az olajat róla.
    Ezután kakaós porcukorba hempergetjük.
    Felvert habtejszínnel nagyon finom.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá