Gombafánk recept

Elkészítés:
Az apróra vágott gombát két deka vajban sóval, borssal addig pároljuk amíg saját levét el nem főtte. A többi vajból, a lisztből meg a tejből besamelt főzünk, a tűzről levéve beletesszük a megpárolt gombát, és ha kihűlt, a tojássárgákat is. Lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, lisztbe mártott pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és a szokásos módon bepanírozva, bő, forró olajban hirtelen ropogós pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »