Gombafánk recept
Elkészítés:
Az apróra vágott gombát két deka vajban sóval, borssal addig pároljuk amíg saját levét el nem főtte. A többi vajból, a lisztből meg a tejből besamelt főzünk, a tűzről levéve beletesszük a megpárolt gombát, és ha kihűlt, a tojássárgákat is. Lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, lisztbe mártott pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és a szokásos módon bepanírozva, bő, forró olajban hirtelen ropogós pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

