Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Forgács fánk recept

Forgács fánk
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg liszt
    • 5  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • kb 10 dkg porcukor (vagy ízlés szerint ki, hogy szereti)
    • 1 kis poharas tejföl
    • 1 cs vaníliás cukor
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A hozzávalókat egybe öntjük,majd összegyúrjuk.Kinyújtjuk (én kb 1-1,5 cm vastagra szoktam,),majd derelyevágóval kockákra vagy fantázia szerint bármilyen formára vágjuk.Forró olajban pillanatok alatt kisül,ezért vigyázni kell arra hogy,egyszerre ne tegyünk túl sokat bele.Szűrőbe szedjük,és ha az olaj lecsöpögött fahéjas, kakaós vagy sima forgatjuk,és már tálalható is!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá