Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Burgonyafánk recept

Burgonyafánk
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1,2 kg burgonya
    • 30 dkg liszt
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 dkg  élesztő
    • pici só
    • ízlés szerint őrölt szerecsendió

    Elkészítése:
    1,2 kg burgonyát meghámozunk, sós vízben megfőzzük,majd a vizet leöntve róla áttörjük. Hagyjuk kihűlni ,hozzáadunk 30 dkg lisztet, 4 tojást, 2 dkg élesztőt belemorzsolunk,sóval, őrölt szerecsendióval fűszerezzük és alaposan összedolgozzuk. Kb 15 percig pihenni hagyjuk, majd bő forró olajban kisütjük 1 evőkanál segítségével beleszaggatjuk. Mindkét oldalát pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá