Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pikáns házi mustár recept

Pikáns házi mustár
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 100 g mustármag
    • 30 ml 10%-os étkezési ecet
    • 50 ml balzsamecet
    • 100 g olíva olaj
    • 100 ml víz
    • édesítőszer (15 pötty)
    • 2 gerezd zúzott fokhagyma
    • őrölt fekete bors
    • durvára őrölt színes bors
    • 1 csipet koriander
    • tárkony
    • bazsalikom
    • oregánó
    • kakukkfű
    • gyömbér

    Elkészítés:
    A mustármagot daráljuk finomra. Egy edénybe öntsük bele az összes hozzávalót. Botmixerrel egyneműsítsük. Gáztűzhelyen forraljuk össze.
    (Minél tovább forraljuk annál többet veszít az erejéből.) Töltsük egy jól zárható üvegbe. Legalább 3 napig pihentessük hűtőben.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá