Kapormártás recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 csokor zöld kapor
- 2 evőkanál liszt, vagy keményítő
- 2 dl tejföl
- só
- néhány csepp ecet
Elkészítés:
Az apróra vágott kaprot annyi vízben főzzük meg, amennyi éppen ellepi, majd a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.
Ecettel savanyítjuk, és még egyszer felforraljuk
Kifőtt marhahúshoz vagy tükörtojásra öntve nagyon finom, de ezzel öntjük le a töltött tököt is.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.