Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Édes – savanyú mártás párolt rizzsel recept

Édes – savanyú mártás párolt rizzsel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1,5 dl ananászlé
    • 2 evőkanál balzsamecet
    • 2 evőkanál szójaszósz
    • 2 evőkanál porcukor
    • 2 evőkanál Globus Ketchup
    • 1 evőkanál liszt
    • 1 kiskanál őrölt gyömbér
    • 1 dl víz
    • olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 db kaliforniai paprika
    • 1 db sárgarépa
    • 0,5 db konzerv ananász
    • 0,5 üveg bambuszrügy

    Elkészítése:

    Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon.

    Közben a zöldségeken kívül mindent összekeverünk egy tálban.

    Kisebb darabokra vágjuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a hagymához.

    Felöntjük a szószunkkal és lefedve kb. 30 percet főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá