Édes – savanyú mártás párolt rizzsel recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1,5 dl ananászlé
- 2 evőkanál balzsamecet
- 2 evőkanál szójaszósz
- 2 evőkanál porcukor
- 2 evőkanál Globus Ketchup
- 1 evőkanál liszt
- 1 kiskanál őrölt gyömbér
- 1 dl víz
- olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db kaliforniai paprika
- 1 db sárgarépa
- 0,5 db konzerv ananász
- 0,5 üveg bambuszrügy
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon.
Közben a zöldségeken kívül mindent összekeverünk egy tálban.
Kisebb darabokra vágjuk a zöldségeket, majd hozzáadjuk a hagymához.
Felöntjük a szószunkkal és lefedve kb. 30 percet főzzük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.