Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ropogós borjúgerinc recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg borjúgerinc
    • 15 dkg füstölt szalonna
    • 5 dkg vaj
    • 1 csomó leveszöldség

    Elkészítés:
    A gerincet szalonnával sűrűn megtűzdeljük, forró vajjal leöntjük, a karikákra vágott zöldséget mellédobjuk, és ha a szalonna nem túl sós, meg is sózzuk. Egy kevés vízzel puhára pároljuk, majd a levével locsolgatva, a sütőben közepes lángon, szépen megpirítjuk. Miután felszeleteltük, a húst a csontra visszarakjuk, és rászűrjük a levét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá