Paradicsomos marhaszelet recept

Hozzávalók:
- 4 szelet marhafelsál
Páchoz:
- 2 kk mustár
- 1 tk olívaolaj
- őrölt bors
Továbbá:
- frissen őrölt bors
- só
- 1 ek napraforgó olaj
- 1 tk vaj
- 1 ek rozsliszt
- 5-6 szelet szárított vargánya
- 1 púpozott ek sűrített paradicsom
- 1 tk pirospaprika
- 1 szem szegfűbors
Elkészítése:
A húst megmossuk, a vizet leitatjuk róla és kissé kiklopfoljuk. Borssal megszórjuk és bekenjük mustárral. A tetejére olajat locsolunk, fóliával lefedjük és hűtőbe tesszük egy éjszakára. Közben megforgatjuk, hogy a pác egyenletesen átjárja a hússzeleteket.
Tipp:
Érdemes időt szánni a pácolásra, mert akkor sokkal omlósabb lesz a hús.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »