Paradicsomos marhaszelet recept
Hozzávalók:
- 4 szelet marhafelsál
Páchoz:
- 2 kk mustár
- 1 tk olívaolaj
- őrölt bors
Továbbá:
- frissen őrölt bors
- só
- 1 ek napraforgó olaj
- 1 tk vaj
- 1 ek rozsliszt
- 5-6 szelet szárított vargánya
- 1 púpozott ek sűrített paradicsom
- 1 tk pirospaprika
- 1 szem szegfűbors
Elkészítése:
A húst megmossuk, a vizet leitatjuk róla és kissé kiklopfoljuk. Borssal megszórjuk és bekenjük mustárral. A tetejére olajat locsolunk, fóliával lefedjük és hűtőbe tesszük egy éjszakára. Közben megforgatjuk, hogy a pác egyenletesen átjárja a hússzeleteket.
Tipp:
Érdemes időt szánni a pácolásra, mert akkor sokkal omlósabb lesz a hús.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


