Olasz göngyölt felsál recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg marhafelsál
- 20 dkg füstölt szalonna
- 15 dkg reszelt sajt
- 1 evőkanál olaj
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A felszeletelt húst kiverjük, vékony szalonnaszeletekkel beborítjuk, és mindegyikre sajtot reszelünk. Összegöngyöljük, és a tekercseket megtűzzük. Az olajban a hagymát megpirítjuk, a húsdarabokat megforgatjuk benne, megborsozzuk, és egy kevés vízzel megpároljuk. Tálalás előtt megtejfölözzük, és spagettivel körítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.