Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Olasz göngyölt felsál recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg marhafelsál
    • 20 dkg füstölt szalonna
    • 15 dkg reszelt sajt
    • 1 evőkanál olaj
    • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
    • 2 dl tejföl
    • őrölt bors

    Elkészítés:
    A felszeletelt húst kiverjük, vékony szalonnaszeletekkel beborítjuk, és mindegyikre sajtot reszelünk. Összegöngyöljük, és a tekercseket megtűzzük. Az olajban a hagymát megpirítjuk, a húsdarabokat megforgatjuk benne, megborsozzuk, és egy kevés vízzel megpároljuk. Tálalás előtt megtejfölözzük, és spagettivel körítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá