Holland marha sütőtökös hercegnőburgonyával recept

Hozzávalók:
- 1,5 kg marhalábszár
- 1 kg alma
- 2 nagyobb fej hagyma
- só
- bors
- olaj
- szegfűszeg
- babérlevél
- 1 kg burgonya
- 0,5 kg sütőtök
- 10 dkg vaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- só
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk és az olajon megfonnyasztjuk, majd rátesszük az apróra vágott húst, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Babérlevelet és szegfűszeget teszünk hozzá, majd felöntjük annyi vízzel, ami ellepi és fedő alatt pároljuk.
Megpucoljuk és flkockázzuk az almát, a húsra dobjuk és addig főzzük, amíg az alma teljesen szétfő, és jó sűrű szaftot képez.
A burgonyából a sütőtökkel pürét készítünk, tepsire kicsi halmokat rakunk belőle, megszórjuk sajttal, majd pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »