Holland marha sütőtökös hercegnőburgonyával recept
Hozzávalók:
- 1,5 kg marhalábszár
- 1 kg alma
- 2 nagyobb fej hagyma
- só
- bors
- olaj
- szegfűszeg
- babérlevél
- 1 kg burgonya
- 0,5 kg sütőtök
- 10 dkg vaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - só
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk és az olajon megfonnyasztjuk, majd rátesszük az apróra vágott húst, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Babérlevelet és szegfűszeget teszünk hozzá, majd felöntjük annyi vízzel, ami ellepi és fedő alatt pároljuk.
Megpucoljuk és flkockázzuk az almát, a húsra dobjuk és addig főzzük, amíg az alma teljesen szétfő, és jó sűrű szaftot képez.
A burgonyából a sütőtökkel pürét készítünk, tepsire kicsi halmokat rakunk belőle, megszórjuk sajttal, majd pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

