Fasírtba bujtatott tojás marokkói kuszkusszal recept

Elkészítése:
A zsemlét vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, majd a hússal, a nyers tojással, a sóval, szerecsendióval, borssal, az őrölt chilivel és a zsemlemorzsával összedolgozzuk. A főtt tojásokat megpucoljuk és a fasírtmasszába csomagoljuk, majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük.
Félbe vágjuk és a marokkói kuszkusszal tálaljuk. Mellé négybe vágott paradicsomot balzsamecetkrémbe forgatunk, és ezzel kínáljuk.
Tipp:
Marokkói kuszkuszt készen lehet kapni a nagyobb szupermarketekben. A leírás szerint készítsük el. Nagyon egyszerű és gyors, finom köret.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »