Fasírtba bujtatott tojás marokkói kuszkusszal recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Elkészítése:
A zsemlét vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, majd a hússal, a nyers tojással, a sóval, szerecsendióval, borssal, az őrölt chilivel és a zsemlemorzsával összedolgozzuk. A főtt tojásokat megpucoljuk és a fasírtmasszába csomagoljuk, majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük.
Félbe vágjuk és a marokkói kuszkusszal tálaljuk. Mellé négybe vágott paradicsomot balzsamecetkrémbe forgatunk, és ezzel kínáljuk.
Tipp:
Marokkói kuszkuszt készen lehet kapni a nagyobb szupermarketekben. A leírás szerint készítsük el. Nagyon egyszerű és gyors, finom köret.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.