Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Borjúragu gnoccival recept

Borjúragu gnoccival
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg borjúcomb
    • 3 ek olaj
    • 1 vöröshagyma
    • 3 gerezd fokhagyma
    • őrölt bors
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • 1 paprika
    • paradicsompüré
    • 2 ek fűszerpaprika
    • 1 dl száraz fehérbor
    • 1 kk mustár
    • 2 ek étel sűrítőpor

    Elkészítése:

    A borjúcombot apró kockára vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és az olajon lepirítjuk. Sózzuk borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, a paradicsompürét hozzáadjuk, és a paprikát is. Jól elkeverjük, majd a húst belekeverjük.

    Kicsit pirítjuk állandó kevergetés mellett, majd felöntjük a borral, és kevés vízzel pótoljuk főzés közben, nehogy lesüljön.

    Lassan puhára főzzük, majd sós vízben főtt gnoccival összekeverjük, összerázzuk, és vágott petrezselyemzölddel megszórva kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá