Borjúragu gnoccival recept

Hozzávalók:
- 60 dkg borjúcomb
- 3 ek olaj
- 1 vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt bors
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 paprika
- paradicsompüré
- 2 ek fűszerpaprika
- 1 dl száraz fehérbor
- 1 kk mustár
- 2 ek étel sűrítőpor
Elkészítése:
A borjúcombot apró kockára vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és az olajon lepirítjuk. Sózzuk borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, a paradicsompürét hozzáadjuk, és a paprikát is. Jól elkeverjük, majd a húst belekeverjük.
Kicsit pirítjuk állandó kevergetés mellett, majd felöntjük a borral, és kevés vízzel pótoljuk főzés közben, nehogy lesüljön.
Lassan puhára főzzük, majd sós vízben főtt gnoccival összekeverjük, összerázzuk, és vágott petrezselyemzölddel megszórva kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »