Borjúragu gnoccival

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Borjúragu gnoccival

Hozzávalók:

  • 60 dkg borjúcomb
  • 3 ek olaj
  • 1 vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 paprika
  • paradicsompüré
  • 2 ek fűszerpaprika
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 kk mustár
  • 2 ek étel sűrítőpor

Elkészítése:

A borjúcombot apró kockára vágjuk. A hagymát felkockázzuk, és az olajon lepirítjuk. Sózzuk borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, a paradicsompürét hozzáadjuk, és a paprikát is. Jól elkeverjük, majd a húst belekeverjük.

Kicsit pirítjuk állandó kevergetés mellett, majd felöntjük a borral, és kevés vízzel pótoljuk főzés közben, nehogy lesüljön.

Lassan puhára főzzük, majd sós vízben főtt gnoccival összekeverjük, összerázzuk, és vágott petrezselyemzölddel megszórva kínáljuk.