Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Borjúpaprikás recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg borjúcomb
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 kiskanál pirospaprika
    • 1 dl tejföl
    • 1 kiskanál liszt

    Elkészítés:
    Az olajban, fedő alatt, megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a paprikával meghintjük, és kevés vízzel egy óra hosszat fedő alatt pároljuk, hogy a hagyma szétfőjön. (Tehetünk bele egy zöldpaprikát és paradicsomot is, télen egy kiskanál paradicsompürét.) Ha a hagyma már szétfőtt, zsírjára sütjük, a kockákra vágott húst megforgatjuk benne, megsózzuk, és kevés vízzel puhára pároljuk. Végül a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük, és vajas galuskával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá