Borjúbélszín tzatziki salátával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg borjúbélszín
- só
- bors
- folyékony margarin
- 50 dkg burgonya
- olaj a sütéshez
- 1 db kínai kígyóuborka
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 dl tejföl
- só
- fehér bors
Elkészítése:
A húst lehártyázom, és cm-es darabokra szelem. A kerámiaserpenyőbe folyékony margarint öntök, és felhevítem. A húst mindkét oldalán megsütöm 3-4 perc alatt. Az uborkát közben megmosom, lereszelem, és kicsit sózom. Gyengén kinyomkodom a levét, és a tejföllel összekeverem. A fokhagymát belereszelem, picit sózom, és fehér borssal fűszerezem. A burgonyát meghámozom és felkarikázom. Forró olajban pirosra sütöm. Tálalom a húst, melléje a sült krumplit és a tzatzikit, és lila tölgyfalevél-salátával. Minden csak frissen és melegen finom.
Tipp:
Saját receptem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »