Borjúbélszín tzatziki salátával recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
- 40 dkg borjúbélszín
- só
- bors
- folyékony margarin
- 50 dkg burgonya
- olaj a sütéshez
- 1 db kínai kígyóuborka
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 dl tejföl
- só
- fehér bors
Elkészítése:
A húst lehártyázom, és cm-es darabokra szelem. A kerámiaserpenyőbe folyékony margarint öntök, és felhevítem. A húst mindkét oldalán megsütöm 3-4 perc alatt. Az uborkát közben megmosom, lereszelem, és kicsit sózom. Gyengén kinyomkodom a levét, és a tejföllel összekeverem. A fokhagymát belereszelem, picit sózom, és fehér borssal fűszerezem. A burgonyát meghámozom és felkarikázom. Forró olajban pirosra sütöm. Tálalom a húst, melléje a sült krumplit és a tzatzikit, és lila tölgyfalevél-salátával. Minden csak frissen és melegen finom.
Tipp:
Saját receptem.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.