Borjúbélszín tzatziki salátával

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága
Borjúbélszín tzatziki salátával

Hozzávalók:

  • 40 dkg borjúbélszín
  • bors
  • folyékony margarin
  • 50 dkg burgonya
  • olaj a sütéshez
  • 1 db kínai kígyóuborka
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 dl tejföl
  • fehér bors

Elkészítése:

A húst lehártyázom, és cm-es darabokra szelem. A kerámiaserpenyőbe folyékony margarint öntök, és felhevítem. A húst mindkét oldalán megsütöm 3-4 perc alatt. Az uborkát közben megmosom, lereszelem, és kicsit sózom. Gyengén kinyomkodom a levét, és a tejföllel összekeverem. A fokhagymát belereszelem, picit sózom, és fehér borssal fűszerezem. A burgonyát meghámozom és felkarikázom. Forró olajban pirosra sütöm. Tálalom a húst, melléje a sült krumplit és a tzatzikit, és lila tölgyfalevél-salátával. Minden csak frissen és melegen finom.

Tipp:

Saját receptem.