Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Bécsi szelet marhahúsból recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg felsál
    • 2 dl tej
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt
    • morzsa

    A sütéshez:

    • bőven olaj

    Elkészítés:
    A húst kétszer megdaráljuk, és a tejjel leöntjük. Jól összedolgozzuk, és másnapig állni hagyjuk. Sütés előtt a tejet kinyomkodjuk belőle, a húst egy nyers tojással, sóval összegyúrjuk, és lapos szeleteket formálunk belőle. A szeleteket lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatjuk, majd bő, forró olajban kisütjük, mint a rántott húst.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá