Spárgaleves recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 30 dkg spárga
- 1 kockacukor
- 1,2 liter csontlé vagy 1,2 liter vízben főtt csirkeaprólék
- 3 dkg vaj
- 2 csapott evőkanál liszt
- 1 dl habtejszín vagy tejföl
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- só
Elkészítés:
A megtisztított, hüvelyknyi darabokra vágott spárgát a cukorral és sóval ízesített csontlében, vagy az aprólékkal együtt, vízben puhára főzzük, és a vajból meg a lisztből készített világos rántással besűrítjük. Tálaláskor beleöntjük a tojássárgájával simára kevert habtejszínt vagy tejfölt. (Főzhetünk bele még apróra szaggatott galuskát is.)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.