Vargányás sertésragu leves recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg sertéscomb
- 1 fej vöröshagyma
- 2 húsleves kocka
- 2 gerezd fokhagyma
- őrölt bors
- só
- 2 sárgarépa
- 1 szál petrezselyem gyökér
- 1 szelet zellergumó
- 5 dkg szárított vargánya
A galuskához:
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- forró húsleveslé
- liszt
Elkészítése:
A szárított gombát vízben beáztattam, majd csapi víz alatt többször leöblítettem egy szűrőkanálban.
A sertéscombot feldaraboltam, kevés olajon apróra vágott vöröshagymát megpároltam, rátettem a húst, a borsot, a húsleveskockát, a fokhagymát reszelve, a sót és a delikátot.
Fedő alatt félkészre főztem, és utána tettem hozzá a zöldségféléket.
Amikor megpuhult, felöntöttem megfelelő mennyiségű vízzel, után fűszereztem, a végén bazsalikommal ízesítettem.
A galuska készítése:
A tojást felvertem, sót, lisztet adtam hozzá és forró húslevest (ettől lesz ,finom puha a galuskánk).
Közepes keménységű tésztát kevertem ki, a forró, lobogó levesbe kanállal szaggattam bele.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »