Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vargányás sertésragu leves recept

Vargányás sertésragu leves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg sertéscomb
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 húsleves kocka
    • 2 gerezd fokhagyma
    • őrölt bors
    • 2 sárgarépa
    • 1 szál petrezselyem gyökér
    • 1 szelet zellergumó
    • 5 dkg szárított vargánya

    A galuskához:

    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • forró húsleveslé
    • liszt

    Elkészítése:

    A szárított gombát vízben beáztattam, majd csapi víz alatt többször leöblítettem egy szűrőkanálban.

    A sertéscombot feldaraboltam, kevés olajon apróra vágott vöröshagymát megpároltam, rátettem a húst, a borsot, a húsleveskockát, a fokhagymát reszelve, a sót és a delikátot.

    Fedő alatt félkészre főztem, és utána tettem hozzá a zöldségféléket.

    Amikor megpuhult, felöntöttem megfelelő mennyiségű vízzel, után fűszereztem, a végén bazsalikommal ízesítettem.

    A galuska készítése:

    A tojást felvertem, sót, lisztet adtam hozzá és forró húslevest (ettől lesz ,finom puha a galuskánk).

    Közepes keménységű tésztát kevertem ki, a forró, lobogó levesbe kanállal szaggattam bele.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá