Tejszínes sóskaleves recept

Hozzávalók:
- 4 ek napraforgó olaj
- 2 közepes vöröshagyma
- 50 dkg burgonya
- 40 dkg sóska
- só ízlés szerint
- 1,5 l zöldség alaplé
- 3 szál petrezselyem
- 3 dl főzőtejszín
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (leves mellé tálaljuk)
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott vöröshagymát. Rátesszük a megpucolt, és apró kockára vágott burgonyát, és 10 percig kevergetjük.
Hozzáadjuk a felaprított sóskát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felöntjük zöldség alaplével.
Amikor megfőtt a burgonya, az egészet botmixerrel pépesítjük, petrezselyemmel ízesítjük. Belekeverjük a főzőtejszínt, és pár percig még főzzük, amíg besűrűsödik. A tojást megfőzzük, megpucoljuk, cikkekre szeleteljük, és a leves mellé tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »