Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tárkonyos-gombás sertésragu leves recept

Tárkonyos-gombás sertésragu leves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg sertéshús
    • 30 dkg szeletelt gomba
    • 2 db sárgarépa
    • 1 db petrezselyem
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 fej vöröshagyma
    • tárkony ízlés szerint
    • pirospaprika
    • őrölt fekete bors
    • 1 csokor felaprított petrezselyemzöld
    • 2 dl tejföl
    • 1 ek. finomliszt
    • kevés citromlé
    • 3 db burgonya
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • finomliszt a galuskához (amennyit felvesz)

    Elkészítése:
    A vöröshagymát megdinszteljük, majd meghintjük pirospaprikával és hozzáadjuk a felkockázott húst. Felengedjük kevés vízzel és fűszerezzük, majd félkészre főzzük. Beletesszük a felaprított zöldségeket, a gombát és a felkockázott burgonyát. Puhára főzzük. Tejfölből habarást készítünk és folyamatos keverés közben a levesbe öntjük.
    1 tojásból kevés liszttel galuskát készítünk és belecsipkedjük. Végül beletesszük a petrezselymet, majd ízlés szerint ízesítjük tárkonnyal és pár csepp citromlével.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá