Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tárkonyos csirkeragu leves recept

Tárkonyos csirkeragu leves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg csirkemell
    • 35-40 dkg vegyes zöldség
    • 10 dkg cukorborsó
    • 10 dkg konzerv – vagy fagyasztott kukorica
    • 10 dkg gomba
    • 1 hagyma
    • 2 evőkanál tárkonyecet
    • 2 dl habtejszín
    • szárított tárkony

    Elkészítése:
    Pici olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, rádobjuk a kis kockákra vágott csirkemellet és fehéredésig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a kockákra vágott sárgarépát, petrezselymet, paszternákot, zellert, gombát. A cukorborsót és kukoricát is hozzáadjuk. Megfűszerezzük : só, pici őrölt bors, kávéskanálnyi vegeta. Főzzük. Ha a hús már puha, teszünk bele 2 evőkanálnyi tárkonyecetet és egy kávéskanálnyi szárított tárkonyt. Megkóstoljuk, ha kell még sózzuk, majd hozzáöntjük a habtejszínt. Felfőzzük és készen van a finom leves. Jó étvágyat hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá