Sertésragu leves szárított vargányával recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30-40 dkg sertéscomb
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- zellerlevél
- só
- bazsalikom
- 2 db marhahúsleves kocka
- 5 dkg szárított vargánya gomba
Elkészítése:
A vargányát hideg vízben áztattam 1-2 órát,közben cseréltem róla a vizet. A sertéscombot feldaraboltam,kevés olajon apróra vágott vöröshagymát megdinszteltem,rátettem a húst,húsleveskockát,fokhagymát reszelve,sót,delikátot,a gombát.
Fedő alatt félkészre főztem és utána tettem hozzá a zöldségféléket.(sárgarépa,petrezselyem,zeller stb) Amikor megpuhult ,felöntöttem megfelelő mennyiségű vízzel,után fűszereztem,a végén bazsalikommal ízesítettem.
Eperlevél a levesbetét.
Forrás: https://csokolade.network.hu
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.