Sertésragu leves szárított vargányával

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Sertésragu leves szárított vargányával

Hozzávalók:

  • 30-40 dkg sertéscomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 szál fehérrépa
  • zellerlevél
  • bazsalikom
  • 2 db marhahúsleves kocka
  • 5 dkg szárított vargánya gomba

Elkészítése:
A vargányát hideg vízben áztattam 1-2 órát,közben cseréltem róla a vizet. A sertéscombot feldaraboltam,kevés olajon apróra vágott vöröshagymát megdinszteltem,rátettem a húst,húsleveskockát,fokhagymát reszelve,sót,delikátot,a gombát.

Fedő alatt félkészre főztem és utána tettem hozzá a zöldségféléket.(sárgarépa,petrezselyem,zeller stb) Amikor megpuhult ,felöntöttem megfelelő mennyiségű vízzel,után fűszereztem,a végén bazsalikommal ízesítettem.
Eperlevél a levesbetét.