Sajtos-póréhagymás burgonyakrémleves recept

Hozzávalók:
- 1 csomag Low Ca burgonyakrémleves por
- 100 g ömlesztett sajt
- 400 g póréhagyma
- 200 g szalonna (vagy csirkemell sonka)
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A póréhagymát a végek eltávolítása után megmossuk és karikákra vágjuk.
A póréhagymát és a szalonnát együtt egy serpenyőben lassan megpirítjuk.
Egy edényben felforralunk 1 liter vizet, majd elzárjuk alatta a lángot. Először keverjük hozzá a porkeveréket, majd adjuk hozzá az ömlesztett sajtot is.
A serpenyőből a szalonna és a póréhagyma nagy részét a levesbe keverjük.
Tálaljuk a sajtos és póréhagymás burgonyakrémlevest 2-3 tányérba merjük és díszítsük a többi szalonnával és póréhagymával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »