Sajtos-póréhagymás burgonyakrémleves recept

Hozzávalók:
- 1 csomag Low Ca burgonyakrémleves por
- 100 g ömlesztett sajt
- 400 g póréhagyma
- 200 g szalonna (vagy csirkemell sonka)
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A póréhagymát a végek eltávolítása után megmossuk és karikákra vágjuk.
A póréhagymát és a szalonnát együtt egy serpenyőben lassan megpirítjuk.
Egy edényben felforralunk 1 liter vizet, majd elzárjuk alatta a lángot. Először keverjük hozzá a porkeveréket, majd adjuk hozzá az ömlesztett sajtot is.
A serpenyőből a szalonna és a póréhagyma nagy részét a levesbe keverjük.
Tálaljuk a sajtos és póréhagymás burgonyakrémlevest 2-3 tányérba merjük és díszítsük a többi szalonnával és póréhagymával.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »