Sajtos-póréhagymás burgonyakrémleves recept

Hozzávalók:
- 1 csomag Low Ca burgonyakrémleves por
- 100 g ömlesztett sajt
- 400 g póréhagyma
- 200 g szalonna (vagy csirkemell sonka)
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A póréhagymát a végek eltávolítása után megmossuk és karikákra vágjuk.
A póréhagymát és a szalonnát együtt egy serpenyőben lassan megpirítjuk.
Egy edényben felforralunk 1 liter vizet, majd elzárjuk alatta a lángot. Először keverjük hozzá a porkeveréket, majd adjuk hozzá az ömlesztett sajtot is.
A serpenyőből a szalonna és a póréhagyma nagy részét a levesbe keverjük.
Tálaljuk a sajtos és póréhagymás burgonyakrémlevest 2-3 tányérba merjük és díszítsük a többi szalonnával és póréhagymával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »