Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos-póréhagymás burgonyakrémleves recept

Sajtos-póréhagymás burgonyakrémleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
  • Hozzávalók:

    • 1 csomag Low Ca burgonyakrémleves por
    • 100 g ömlesztett sajt
    • 400 g póréhagyma
    • 200 g szalonna (vagy csirkemell sonka)
    • petrezselyemzöld

    Elkészítése:

    A póréhagymát a végek eltávolítása után megmossuk és karikákra vágjuk.

    A póréhagymát és a szalonnát együtt egy serpenyőben lassan megpirítjuk.

    Egy edényben felforralunk 1 liter vizet, majd elzárjuk alatta a lángot. Először keverjük hozzá a porkeveréket, majd adjuk hozzá az ömlesztett sajtot is.

    A serpenyőből a szalonna és a póréhagyma nagy részét a levesbe keverjük.

    Tálaljuk a sajtos és póréhagymás burgonyakrémlevest 2-3 tányérba merjük és díszítsük a többi szalonnával és póréhagymával.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá

  • Ajánlott cikkek