Sajtleves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 db húsleveskocka
- 5 dkg vaj
- 2 ek liszt
- 1,5 dl fehérbor
- 1 kk. fokhagymakrém1 kk. szerecsendió
- 15 dkg edámi sajt
- 2 ek tejföl
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- bors
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A leveskockákat 1 liter forró vízben feloldjuk. Az olvasztott vajhoz hozzákeverjük a lisztet, majd fokozatosan a húslevest.
Hozzáöntjük a bort, beletesszük a fokhagymakrémet, a borsot és a szerecsendiót.
Felforraljuk, beletesszük a reszelt sajtot, ha felolvadt tojással elkevert tejföllel dúsítjuk.
Tálaláskor megszórjuk petrezselyemzölddel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.