Sajtleves recept

Hozzávalók:
- 2 db húsleveskocka
- 5 dkg vaj
- 2 ek liszt
- 1,5 dl fehérbor
- 1 kk. fokhagymakrém1 kk. szerecsendió
- 15 dkg edámi sajt
- 2 ek tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- bors
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A leveskockákat 1 liter forró vízben feloldjuk. Az olvasztott vajhoz hozzákeverjük a lisztet, majd fokozatosan a húslevest.
Hozzáöntjük a bort, beletesszük a fokhagymakrémet, a borsot és a szerecsendiót.
Felforraljuk, beletesszük a reszelt sajtot, ha felolvadt tojással elkevert tejföllel dúsítjuk.
Tálaláskor megszórjuk petrezselyemzölddel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »