Sajtleves recept

Hozzávalók:
- 2 db húsleveskocka
- 5 dkg vaj
- 2 ek liszt
- 1,5 dl fehérbor
- 1 kk. fokhagymakrém1 kk. szerecsendió
- 15 dkg edámi sajt
- 2 ek tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- bors
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A leveskockákat 1 liter forró vízben feloldjuk. Az olvasztott vajhoz hozzákeverjük a lisztet, majd fokozatosan a húslevest.
Hozzáöntjük a bort, beletesszük a fokhagymakrémet, a borsot és a szerecsendiót.
Felforraljuk, beletesszük a reszelt sajtot, ha felolvadt tojással elkevert tejföllel dúsítjuk.
Tálaláskor megszórjuk petrezselyemzölddel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »