Sajtleves recept

Hozzávalók:
- 2 db húsleveskocka
- 5 dkg vaj
- 2 ek liszt
- 1,5 dl fehérbor
- 1 kk. fokhagymakrém1 kk. szerecsendió
- 15 dkg edámi sajt
- 2 ek tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- bors
- petrezselyemzöld
Elkészítése:
A leveskockákat 1 liter forró vízben feloldjuk. Az olvasztott vajhoz hozzákeverjük a lisztet, majd fokozatosan a húslevest.
Hozzáöntjük a bort, beletesszük a fokhagymakrémet, a borsot és a szerecsendiót.
Felforraljuk, beletesszük a reszelt sajtot, ha felolvadt tojással elkevert tejföllel dúsítjuk.
Tálaláskor megszórjuk petrezselyemzölddel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »