Pudingos almaleves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 közepes alma
- 2 l víz
- cukor
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- fahéj
- szegfűszeg
- vaníliás cukor
Elkészítése:
A két almát megpucoljuk, felkockázva a cukros vízbe tesszük. Beleteszünk néhány szem szegfűszeget és az almákat puhára főzzük. Összekeverjük a tojást kis vízzel és kb 50 g liszttel csomómentesre és a puha almákra öntjük sűrű kevergetés mellett. Összeforraljuk az egészet, majd levesszük a lángról. Miután kicsit hül ízlés szerint teszünk hozzá fahéjat, vaníliát esetleg kis citromlevet, cukrot. Hidegen, tejszínhabbal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.