Petrezselymes vargánya leves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 30 dkg vargánya gomba
- 1 közepes db vöröshagyma
- 2 csapott ek liszt
- 2 tk só
- bors ízlés szerint
- 1 tk petrezselyem
- 4 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Az olajon megdinszteljük a megpucolt, felkockázott vöröshagymát. Hozzáadjuk a megpucolt, megtisztított burgonyát és a megmosott vargánya gombát.
Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel meghintjük és vízzel felöntjük.
Amikor a burgonya megpuhult a lisztből és a piros paprikából rántást készítünk és besűrűsítjük vele a levest.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »