Petrezselymes vargánya leves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 30 dkg vargánya gomba
- 1 közepes db vöröshagyma
- 2 csapott ek liszt
- 2 tk só
- bors ízlés szerint
- 1 tk petrezselyem
- 4 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Az olajon megdinszteljük a megpucolt, felkockázott vöröshagymát. Hozzáadjuk a megpucolt, megtisztított burgonyát és a megmosott vargánya gombát.
Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel meghintjük és vízzel felöntjük.
Amikor a burgonya megpuhult a lisztből és a piros paprikából rántást készítünk és besűrűsítjük vele a levest.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »