Petrezselymes vargánya leves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg burgonya
- 30 dkg vargánya gomba
- 1 közepes db vöröshagyma
- 2 csapott ek liszt
- 2 tk só
- bors ízlés szerint
- 1 tk petrezselyem
- 4 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Az olajon megdinszteljük a megpucolt, felkockázott vöröshagymát. Hozzáadjuk a megpucolt, megtisztított burgonyát és a megmosott vargánya gombát.
Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel meghintjük és vízzel felöntjük.
Amikor a burgonya megpuhult a lisztből és a piros paprikából rántást készítünk és besűrűsítjük vele a levest.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »