Paradicsomos-zöldséges raguleves recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 30 dkg sertéshús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 teáskanál őrölt pirospaprika
- 2 dl paradicsomlé
- 20 dkg zöldborsó (fagyasztott)
- 20 dkg konzerv kukorica
- 1 szál sárgarépa
- só
- frissen őrölt bors
- olaj
Elkészítése:
Az apróra, vágott kockázott hagymát és egy gerezd fokhagymát aprítva az olajon megdinszteljük.
Hozzáadjuk a felkockázott húst és megpirítjuk. Beleszórjuk a pirospaprikát, megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a paradicsomszószt, öntünk alá egy kevés vizet és lefedve majdnem puhára pároljuk a húst.
Ha elpárolgott, akkor a vizet pótoljuk.
Beletesszük a zöldborsót és a kukoricát, a másik gerezd fokhagymát, amit felaprítottunk és a felkarikázott répát, felöntjük vízzel és mindent puhára főzünk.
Megsózzuk, borsozzuk ízlésünknek megfelelően.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.