Paradicsomleves medvehagymás galuskával recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 35 dkg sűrített paradicsom
- 1 ek finom liszt
- 2 ek olaj
- 1 vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- cukor
- só
Galuskához:
- 10 levél medvehagyma
- 5 dkg vaj
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4-5 ek rétesliszt
- só
Elkészítése:
A lisztből és olajból világos rántást készítünk, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot. Elkeverjük, felöntjük 2 l vízzel, ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk.
Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk az egyben hagyott vöröshagymát. Felforraljuk.
Közben apróra vágjuk a medvehagymát, és a többi hozzávalóval együtt galuskatésztát keverünk belőle.
Ha felforrt a leves, beleszaggatjuk a galuskát, 5 percig fedő alatt főzzük, majd tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.