Paradicsomleves medvehagymás galuskával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 35 dkg sűrített paradicsom
- 1 ek finom liszt
- 2 ek olaj
- 1 vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- cukor
- só
Galuskához:
- 10 levél medvehagyma
- 5 dkg vaj
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4-5 ek rétesliszt
- só
Elkészítése:
A lisztből és olajból világos rántást készítünk, majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot. Elkeverjük, felöntjük 2 l vízzel, ízlés szerint sózzuk, cukrozzuk.
Belereszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk az egyben hagyott vöröshagymát. Felforraljuk.
Közben apróra vágjuk a medvehagymát, és a többi hozzávalóval együtt galuskatésztát keverünk belőle.
Ha felforrt a leves, beleszaggatjuk a galuskát, 5 percig fedő alatt főzzük, majd tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »