Paradicsom leves recept

Hozzávalók:
- 2-3 ek olaj
- 2 ek liszt
- 1 kis fej vöröshagyma egészben hagyva
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 tyúkhúsleves kocka
- só, cukor, petrezselyem zöldje
- 1 kk őrölt pirospaprika,
- 1-1,5 l házilag befőzött paradicsomlé
Levesbetétnek:
Apró tészta, vagy rizs
Elkészítése:
Az olajból és lisztből világos rántást készítek, beledobom az egész vöröshagymát is, hogy kioldódjon a zamata. Leveszem a tűzről, meghintem pirospaprikával, elkeverem, és felöntöm egy kevés vízzel, majd a paradicsomlével.
Ízesítem sóval, cukorral, leveskockával, beledobom a fokhagymát, petrezselyem zöldet, és addig főzöm, amíg a hagymák megpuhulnak. Sós vízben külön kifőzöm a levesbetétnek szánt tésztát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »