Őszibarack-krémleves recept

Hozzávalók:
- 30 dkg. őszibarack
- 5 szem szegfűszeg
- fahéj
- 1 ek. cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 dl. habtejszín
- 4 cl. brandy
- őrölt szegfűbors
Elkészítése: A felszeletelt barackot citromhéjjal, szegfűszeggel, fahéjjal, és cukorral ízesítjük, és 7 dl. vízbe feltesszük főni. Kihűtjük. A fűszereket kiszedjük, és összeturmixoljuk, majd hozzáadom a tojás sárgákat, a tejszínt, a brandyt és az egészet habosra keverjük. Jól lehűtjük, tetejét szegfűborssal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »