Minestrone leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg vegyes zöldség
- karalábé
- zeller
- burgonya
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál paradicsompüré vagy 2 db paradicsom
- 1 csomó petrezselyemzöld
- spagetti tészta
- reszelt sajt
- 10 dkg füstölt szalonna
- só
- bors
- 2 liter húsleveslé vagy marhahúsleveskocka
- 3 dkg vaj
Elkészítése:
A húsleveskockákat 2 liter vízben feloldjuk, felforraljuk. A megtisztított zöldségféléket felaprítjuk, és olajon megpároljuk. Az apró kockákra vágott szalonnát kiolvasztjuk. Vajon megpirítjuk a paradicsompürét vagy a felszeletelt paradicsomot, föleresztjük a csontlével, beletesszük a párolt zöldségeket, a pirított szalonnát, és ha felforrt, belefőzzük a spagettit, és még kb 10 percig forraljuk. A reszelt sajtot a tányérokba tálalt levesre szórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »