Minestrone leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg vegyes zöldség
- karalábé
- zeller
- burgonya
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál paradicsompüré vagy 2 db paradicsom
- 1 csomó petrezselyemzöld
- spagetti tészta
- reszelt sajt
- 10 dkg füstölt szalonna
- só
- bors
- 2 liter húsleveslé vagy marhahúsleveskocka
- 3 dkg vaj
Elkészítése:
A húsleveskockákat 2 liter vízben feloldjuk, felforraljuk. A megtisztított zöldségféléket felaprítjuk, és olajon megpároljuk. Az apró kockákra vágott szalonnát kiolvasztjuk. Vajon megpirítjuk a paradicsompürét vagy a felszeletelt paradicsomot, föleresztjük a csontlével, beletesszük a párolt zöldségeket, a pirított szalonnát, és ha felforrt, belefőzzük a spagettit, és még kb 10 percig forraljuk. A reszelt sajtot a tányérokba tálalt levesre szórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »