Minestrone leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg vegyes zöldség
- karalábé
- zeller
- burgonya
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál paradicsompüré vagy 2 db paradicsom
- 1 csomó petrezselyemzöld
- spagetti tészta
- reszelt sajt
- 10 dkg füstölt szalonna
- só
- bors
- 2 liter húsleveslé vagy marhahúsleveskocka
- 3 dkg vaj
Elkészítése:
A húsleveskockákat 2 liter vízben feloldjuk, felforraljuk. A megtisztított zöldségféléket felaprítjuk, és olajon megpároljuk. Az apró kockákra vágott szalonnát kiolvasztjuk. Vajon megpirítjuk a paradicsompürét vagy a felszeletelt paradicsomot, föleresztjük a csontlével, beletesszük a párolt zöldségeket, a pirított szalonnát, és ha felforrt, belefőzzük a spagettit, és még kb 10 percig forraljuk. A reszelt sajtot a tányérokba tálalt levesre szórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »