Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mazsolás gesztenyekrémleves recept

Mazsolás gesztenyekrémleves
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat


  • Hozzávalók:

    • 25 dkg gesztenyemassza
    • 8 dl tej
    • 3 ek cukor
    • egy csomag főzős vanília ízű pudingpor
    • 10 dkg mazsola
    • rum

    Elkészítése:

    A mazsolát beáztatjuk egy kevés rumba. A pudingporból és a tejből híg pudingot főzünk a cukorral együtt. A gesztenyét villával összetörjük, és ha a puding elkészült hozzákeverjük, és még 1-2 percig főzzük.  Ha megfőtt akkor botmixerrel összeturmixoljuk, és a tetejére szórjuk a mazsolát.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek