Kínai kelleves oldalassal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- kb 3/4 kg sertésoldalas
- 1/2 kg kínai kel
- 2 erőleveskocka
- kristálycukor
- 2 evőkanál cherry vagy cherry brandy
- 1/2 evőkanál ételízesítő
- 1 evőkanál szójaszósz
- őrölt feketebors
- só
Elkészítése:
A feldarabolt húst a csontos végeivel cukorba mártom, és 1l vízben 8 percig főzöm. Hozzáadom a leveskockákat, és kis lángon további 35 percig forralom. Belerakom a csíkozott kelt, sózom, borsozom, beleöntöm az ételízesítőt, a cherryt és a szójaszószt. Negyed óra alatt készre főzöm.
Sztori: A honlapomról való a recept: https://herta.5mp.eu/web.php?a=herta&o=hS2gzkcutG
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »