Kínai kelleves oldalassal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- kb 3/4 kg sertésoldalas
- 1/2 kg kínai kel
- 2 erőleveskocka
- kristálycukor
- 2 evőkanál cherry vagy cherry brandy
- 1/2 evőkanál ételízesítő
- 1 evőkanál szójaszósz
- őrölt feketebors
- só
Elkészítése:
A feldarabolt húst a csontos végeivel cukorba mártom, és 1l vízben 8 percig főzöm. Hozzáadom a leveskockákat, és kis lángon további 35 percig forralom. Belerakom a csíkozott kelt, sózom, borsozom, beleöntöm az ételízesítőt, a cherryt és a szójaszószt. Negyed óra alatt készre főzöm.
Sztori: A honlapomról való a recept: https://herta.5mp.eu/web.php?a=herta&o=hS2gzkcutG
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »