Korhely leves recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg savanyú káposzta
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 10 dkg füstölt szalonna,
- 1 gerezd fokhagyma,
- /esetleg 1 erős paprika/
- 30 dkg virsli
- 2 dl tejföl
- só
- pirospaprika.
Elkészítése:
Az apró, kockára vágott füstölt szalonna kiolvasztott zsírján megpirítjuk a szeletekre vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, a fedő alatt 10-15 percig pároljuk. Megszórjuk pirospaprikával, tört fokhagymával, és felengedjük 1 liter hideg vízzel. A káposztát puhára főzzük, majd hozzáadjuk a karikákra vágott virslit és a tejfölt. Tálalás előtt utána sózhatunk, vagy erős paprikával csípősíthetjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.