Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Karfiolleves recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg megtiszított karfiol
    • 4 dkg vaj
    • 3 dkg liszt
    • kis csomó peterezselyemzöld
    • 30 dkg sertéscsont
    • 2 dl tejföl, só

    Elkészítése:

    A karfiolt rózsáira bontjuk és vékony szeletekre vágjuk. A sertéscsontból főzött alapban egy kevés sóval megfőzzük. Ezalatt világos rántást készítünk a lisztből, hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet, simára keverjük és egy kevés hideg vízzel  és a levesbe öntjük. A pró galuskákat főzünk bele, mielőtt levennénk a tűzről belekeverjük a tejfölt.
    [ad#Google Adsense Cikk]

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá