Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Karamellizált sárgabarack krémleves recept

Karamellizált sárgabarack krémleves
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg sárgabarack
    • 6 ek. cukor
    • 3 dkg vaj
    • 2 dl tejszín
    • 1 ek tejföl
    • 1 csomag banánpuding

    Elkészítése:

    A 6 ek. cukrot a vajon karamellizáljuk, ha barna hozzáadjuk az előzőleg forró vízben leforrázott, héjától lehúzott barackot.

    Kevés vizet öntünk hozzá, és kicsit főzzük. Aztán összeturmixoljuk, visszatesszük a tűzre, felöntjük kb. 7 dl. vízzel, és felfőzzük.

    A pudingport a tejszínnel, és a tejföllel elkeverjük, a baracklevesből kiveszünk egy kicsit és hozzáadjuk, elkeverjük. Majd a többi leveshez öntjük. Össze főzzük. Hűtve tejszínhabbal tálaljuk.

    Tipp:

    Készíthetjük tejszín vagy vanília pudinggal is, de a banánpudinggal a legfinomabb szerintünk. :-)

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá